Åpen barnehage - midlertidig stengt til regler rundt eget rettssubjekt er på plass

Vi må dessverre stenge åpen barnehage på ubestemt tid til vi får avgjort om vi får beholde den slik den er i dag eller vi må lage eget rettssubjekt. Vi oppdaterer nettsiden når vi vet mer. (20.12.22) Åpen barnehage er for barn under skolepliktig alder, her kan de komme sammen med en trygg voksen for lek, sang, aktiviteter og sosialt samvær. Vi har åpen onsdager fra 09:00-15:00. Vi bygger for tiden om og holder åpen barnehage ute ved strandområder vårt. For å ikke ha en ansatt som står uten barn ønsker vi gjerne å vite at du/dere kommer. Send gjerne en sms. Tlf: 45 26 04 08

 

Vi har åpen barnehage onsdager 09.00-15:00

Vi følger skoleruta for Fredrikstad, dette vil si at vi har ikke tilbud i skolens ferie som høst-, jul-, vinter-, påske- og sommerferier. 

 P.G.A. ombygging er vi ute frem til dette er ferdig. Derfor ønsker vi gjerne å vite at du kommer, slik at den ansatte kan gjøre andre gjøremål frem til det kommer noen. Hjertelig velkommen er dere uansett :)

Vi har et fantastisk uteområde ved stranda med lekeplass, toalett, fotballbane og m.m. Det er mulighet å være her mellom kl. 09:00 til 15:00, men man kan komme og gå når man vil. 

Åpen barnehage er for barn under skolepliktig alder, her kan de komme sammen med en trygg voksne for lek, sang, aktiviteter og sosialt samvær. 

Aktivitetene vil variere etter antall barn og alder. 
De som ønsker kan ta med seg mat og drikke så spiser vi sammen ca. kl 11. 


Skulle du ha problemer med å finne frem, eller har spørsmål om åpen barnehage kan du gjerne ringe barnehagen på telefon 45 26 04 08 så guider vi deg til riktig sted.